Utetrening Trondheim

Høsten 2020

Høsten 2020 har vi et variert utvalg av utetreninger i Trondheim. Øktene passer for alle som liker å trene utendørs sammen med andre. Her får du effektive økter, god veiledning og gode treningskompiser hver uke. Alle øktene passer for alle, uansett om du ønsker å komme i gang med trening, eller har trent mye fra før. Du velger selv om du vil gå eller løpe på kondisjonsøktene, og alle styrkeøvelser kan gjøres lettere og tyngre. Vi stiller med Trondheims triveligste instruktører, og garanterer godfølelse etter hver eneste treningsøkt 🙂

Tilbud høsten 2020

Hva Hvor Tidspunkt Periode Pris
Utetrening styrke og kondisjon Tillerparken Mandager kl. 18.00 – 19.00 24. aug – 30. nov (14 økter) 1400,-
Utetrening styrke og kondisjon Ilaparken Onsdager kl. 18.00 – 19.00 26. aug – 2. des (14 økter) 1400,-
Elghufs Bekken (Estenstadmarka) Tirsdager kl. 19.00 – 20.00 13. okt – 1. des  (8 økter) 800,-

Meld deg på! KLIPPEKORT

Om treningene

Utendørs styrke og kondisjon
Vi kjører ulike intervall og styrkeøkter hver uke. Enkelte økter kjører vi kun kondisjon, andre kun styrketrening, og noen økter er en kombinasjon av kondisjon og styrketrening. Du velger selv om du løper eller går på intervalløktene, og alle øvelser kan gjøres lettere og tyngre på styrkeøktene. Vi holder oss alltid på et lite område, slik at gruppa holder seg samlet. Denne treninga passer for alle som elsker å trene ute, enten du er nybegynner eller erfaren trimmer. Alle er velkommen på trening hos oss!

Elghufs
Dette er den mest effektive kondisjonstreninga med staver,  og vi garanterer et godt treningsutbytte for absolutt alle. Vi kjører ulike typer intervaller i motbakke, og du velger selv om du går, løper eller hufser. Det eneste du trenger er et par gå-staver eller korte skistaver. Bli med oss på artige og effektive kondisjonsøkter i herlig høstluft!

Har du spørsmål til treningene? Ta kontakt med Katrine Vannebo på katrine.vannebo@aktimed.no eller 97156116.

Referanser