Treningsgruppe på Lohove

Publisert 10. mai 2021 klokken 14:24

Hva med at dine naboer, også blir dine treningsvenninner eller treningskompiser?

KOMPISTRIM er et av tilbudene vi har – og leverer. Og dette fikk Randi snusen i, hun var lei av å ikke ha en treningsgruppe i nærheten av der hun bor. Det endte opp med venninne- og nabotrim. Vi tok en liten prat med Randi, som deltok på den tredje treningsøkt med instruktør Martine og 17 andre spreke damer.

 

Først av alt, så lurer vi jo på hvordan oppstod dette?

Nei – vi hadde ikke noe treningsopplegg der vi bor, så da tok vi kontakt med Aktimed Trening. Og jaggu ordna dere et opplegg med en gang, så vi fikk trening til oss, rett utafor døra. Sier Randi med et stort smil om munnen.

Og riktig kun en drøy uke seinere var både instruktør og gjeng samlet.

Hvem er det for noen folk du har samlet for denne gruppen da?

Dette er så å si kun naboene i gata, med unger i samme alder!

Det er Aktimed Trening-instruktør Martine Berg som står for øktene, som er en lett blanding av styrke, kondisjon og koordinasjon.

Martine går igjennom alle øvelser før start, og gir både varianter som er lettere og tyngre – som gjør at det passer alle.

Kondisjonsøktene som gjennomføres blir enten gjort i en bakke eller i en kort runde. Dette fører til at gruppa alltid vil holde seg samlet. Og at ingen føler at de henger etter, og at alle får en fin og effektiv økt i samlet flokk. Og hvor mange du tar, to, tre eller sju – det er akkurat det samme! Du får en like bra økt uansett!

Det er herlig med varierte økter. Vi får øktene på forhånd, og vi holder kommunikasjonen gjennom en Spond-gruppe, forteller Randi.

 

Mange sitter fortsatt på hjemmekontor, og det blir mange lange og slitsomme dager i digitale møter. Men da er treningsøktene sammen med naboene flotte å ha.

Det beste med økta er å være ute. Etter en lang dag på hjemmekontor, da trenger jeg å værra ut! smiler Randi

 

Er dette noen du vil anbefale til andre?

Ja, absolutt. Det tok oss bare én uke fra vi tok kontakt, til vi hadde første økt. Også er det jo kjempeartig å ha en fellesøkter med naboene sine!

 

Gruppa ble såpass populær at flere av naboene nå står på venteliste, etter at gruppa ble fulltegnet med sine 19 medlemmer

 

Les mer om Kompistrim  – Kanskje din vennegjeng eller nabolag ønsker å prøve?

 

Referanser