Skikurs under flomlyset

Publisert 15. februar 2019 klokken 14:16

De ansatte hos Sit (Studentsamskipnaden i Trondheim) har hatt ukentlige treninger i regi av AktiMed Trening det siste året. Dette har vært alt fra turer i bymarka til yoga, så dette er en sprek og allsidig gjeng som tar enhver utfordring på strak arm. Da de fikk tilbud om å ta med sine ansatte på skikurs, var de selvfølgelig ikke tunge å be.

19 blidspente deltagere møtte opp til skikurs i Granåsen, og med 5 minus på gradestokken og nysnø i løypa lå forholdene godt til rette for å terpe på skiteknikken. Nivået på deltagerne var meget variert, hvor noen hadde sin første økt noensinne på ski, mens andre var rutinerte skiløpere som hadde rundet Bymarka utallige ganger. Til felles hadde de et ønske om forbedre og perfeksjonere teknikken ytterligere. AktiMed Trening legger alltid til rette for at flest mulig kan delta ut fra sine egne forutsetninger, noe denne gruppen var et godt eksempel på.

For at alle skulle få best utbytte av kurset, ble deltagerne inndelt i to grupper med hver sin instruktør. Her fikk de øve på balanseøvelser, diagonalgang, staking med og uten fraspark og flyt, og fikk gode tips fra våre instruktører underveis. Ved større grupper vil det alltid være flere instruktører til stede slik at deltagerne får tett oppfølging underveis.

 

 

Etter kurset var det en sliten, men smilende gjeng som samlet seg i stadion i Granåsen. Som en hyggelig og sosial avslutning, ble det servert sjokolade og kakao til alle deltagerne, i kjent Sit-stil. Flere kommenterte at de hadde fått mange gode teknikktips de vil ta med seg videre, men at det kjekkeste var å gjøre noe sosialt sammen utenfor kontoret. Både en hyggelig, lærerik og helsefremmende kveld under flomlyset.

Å oppleve at en kollega lykkes på ski gir påfyll til lunsjsamtalene, og kanskje man blir litt bedre kjent med kollegene sine. En åpenbar bonus er naturligvis at man har blitt knakende god på ski!

 

 

VIL DU VITE MER?

AktiMed Trening tilbyr skikurs og skitreninger i hele vinter, og har i tillegg gruppetrening for både privatpersoner og bedrifter. Er du interessert i å vite mer om våre treningstilbud, trykk på lenkene under.

Skikurs og skitrening

Utetrening private grupper

Trening for bedrifter

Referanser