For deg som vil ha fremgang!

Vil du ha mer effekt ut av de timene du trener, og ikke minst være helt sikker på at du trener riktig?

Et treningsprogram som er tilpasset deg, sikrer at du presterer bedre og lettere når dine mål. Det er enkelt å la våre kompetente trenere sette opp et treningsprogram for deg. En grundig kartlegging av din bakgrunn, din hverdag, tid du har til rådighet og målsetning, vil danne basisen i treningsprogrammet. Her vil du finne de mest effektive treningsøktene som sørger for at du kan prestere bedre.

AktiMed Trening tilbyr vår ekspertise til å legge opp treningen i et system. Hvordan skal du disponere treningsøktene; når skal du trene kondisjon, når trener du styrke, hva slags intensitet skal du ha i de ulike øktene? I et treningsprogram vil det være en god blanding av trening ute og inne. Alt etter hva våre eksperter mener er best for deg. Sammen med deg finner vi en formel som gir deg progresjon.

Fordelen ved det nettbaserte treningsprogrammet AktiMed Trening tilbyr, er at det ikke er geografisk betinget. Derfor har vi kunder over hele landet som benytter seg av vår kompetanse og erfaring – for enklere nå sine egne mål.

Kjøp PT på nett

PT på nett inneholder:

  • Grundig kartleggingsamtale med personlig trener om dine mål og forutsetninger.
  • Personlig tilpasset treningsprogram frem mot ditt mål
  • De mest effektive treningsøktene
  • Naturlig progresjon som sikrer bedre form og unngår skader
  • Motiverende treningsdagbok på nett/app
  • Oppfølging underveis fra din PT via treningsdagboken, telefon og e-post.

PT på nett, med trening tilpasset deg

Priser

For 1 mnd kr. 600,-
For 3 mnd kr. 1600,-
For 6 mnd kr. 3000,-
For 12 mnd kr. 5500,-

 

Ønsker du mer informasjon ring oss på 97156116, eller ta kontakt på katrine.vannebo@aktimed.no

Kjøp PT på NETT

gavekort pt på nett

Kjenner du noen som ønsker seg en ny start? Kjøp 3 måneder med PT på nett i gave til noen du er glad i. Her kan man få hjelp til å få struktur på treningen, trene riktig eller å komme i gang med trening. Alt under kyndig veiledning av en av våre personlige trenere. For å bestille gavekort sender du en e-post til katrine.vannebo@aktimed.no. Vi sender deg så et gavekort i PDF-format som du kan skrive ut eller sende videre til den du vil glede, og vi setter en av våre personlige trenere i sving. 

Referanser