For deg som vil komme i gang!

Ønsker du hjelp til å komme i gang med regelmessig trening? En av våre personlige trenere sette opp en treningsplan for deg og gir deg oppfølging underveis.

Fordelen med vårt nettbaserte treningsprogrammet PT PÅ NETT, er at det ikke er geografisk betinget. Derfor har vi kunder over hele landet som benytter seg av vår kompetanse og erfaring – for å enklere nå sine egne mål.

Uansett hvilket mål du har med treningen, er det mye enklere å komme i gang dersom du har en plan å følge. Derfor vil vi sette opp en treningsplan som er tilpasset deg og dine mål. Våre trenere kartlegger din bakgrunn, din hverdag, tid du har til rådighet og målsetning. Dette danner basisen i et treningsprogram som fungerer nettopp for deg. I planen finner du de mest effektive treningsøktene som sørger for at du kommer i bedre form og innfrir dine mål.

Du registrerer all trening i en treningsdagbok, her har du også dialog med din personlig trener. Treningen må du utføre på egen hånd, men treneren din er behjelpelig med å svare på dine spørsmål, gi tilbakemeldinger på treningen du har gjennomført, samt gi deg ekstra motivasjon om du trenger det.

Kjøp PT på nett

PT på nett inneholder:

  • Grundig kartleggingsamtale med personlig trener om dine mål og forutsetninger.
  • Personlig tilpasset treningsprogram frem mot ditt mål
  • De mest effektive treningsøktene
  • Naturlig progresjon som sikrer bedre form og unngår skader
  • Motiverende treningsdagbok på nett
  • Oppfølging underveis fra din PT via treningsdagboken, telefon og e-post.

PT på nett, med trening tilpasset deg

Priser

For 1 mnd kr 600,-
For 3 mnd kr. 1600,-
For 6 mnd kr. 3000,-
For 12 mnd kr. 5500,-

Ønsker du mer informasjon ring oss på 97156116 eller ta kontakt på katrine.vannebo@aktimed.no

Kjøp PT på nett!

pt på nett gavekort

Kjenner du noen som ønsker seg en ny start? Kjøp 3 måneder med PT på nett i gave til noen du er glad i. Her kan man få hjelp til å få struktur på treningen, trene riktig eller å komme i gang med trening. Alt under kyndig veiledning av en av våre personlige trenere. For å bestille gavekort sender du en e-post til katrine.vannebo@aktimed.no. Vi sender deg så et gavekort i PDF-format som du kan skrive ut eller sende videre til den du vil glede, og vi setter en av våre personlige trenere i sving.

Referanser