Nå vil alle trene ute!

Publisert 22. juni 2020 klokken 08:41

AktiMed Trening har siden oppstarten i 2012 tilbudt trening til privatpersoner, bedrifter og bedriftsidrettslag i hele Norge. Koronaviruset førte til at nesten all den daglige virksomheten måtte stenges ned over natta.

Nye tilbud

– Vi har dermed måtte tenke nytt og har i løpet av denne perioden fått et nytt og bredt tilbud på onlinetrening. Vi har også utvidet det eksisterende utetreningstilbudet og tilbyr nå mange ulike grupper og kurs innen styrketrening, kondisjonstrening og yoga. – Stadig flere ønsker å holde seg i aktivitet og komme i form, og det er veldig gledelig. Mange har startet opp med løping, og melder seg på våre løpekurs for å få hjelp med å komme i gang på en god måte. Å kunne trene ute i frisk luft og i trygge rammer, er noe flere og flere setter pris på, og kanskje spesielt nå, sier teamleder i AktiMed Trening, Katrine Vannebo.

 

 

Øynene opp for utendørstrening

Mange bedrifter og bedriftsidrettslag har valgt å flytte sine eksisterende treningsgrupper utendørs, og flere har også valgt å starte opp med et nytt tilbud for sine ansatte i denne perioden. Med ansatte på hjemmekontor har man kjent et behov for både mer fysisk aktivitet og å treffe kollegaer utendørs. Blant andre har Norsk Helsenetts bedriftsidrettslag startet opp med helt nytt tilbud for sine medlemmer i denne perioden, med stor suksess. De har kjørt ukentlige økter med ulike former for styrketrening og treningen har vært fullbooket hver uke. “Vi synes det har vært utrolig gøy å trene med AktiMed Trening, og har allerede fått tilbakemelding om at vi må gjøre dette igjen. Instruktørene er veldig flinke og tilrettelegger etter våre ønsker og behov, og de viser at de har god kunnskap om øvelsene og treningen vi gjør. I tillegg er det veldig koselig å se kollegaer igjen etter lang tid på hjemmekontor!” sier Maria Guin Wingan, leder i Norsk Helsenett Bedriftsidrettslag.

Yoga på marinen

De siste ukene har AktiMed Trening også arrangert yogatimer på gressplenen på Marinen og dette har vært et populært tilbud for privatpersoner i Trondheim. Folk ønsker å være sosiale igjen og dette kan være en fin anledning til å kombinere sosial aktivitet og trening. Når vi kan gjennomføre yoga i slike omgivelser vi har hatt i Trondheim den siste tiden, blir det en fantastisk opplevelse for deltagere, sier Vannebo.

Vi har alltid kjørt trening utendørs hele året, men vi tror at flere har fått opp øynene for denne type trening den siste tiden. Vi tror mange har fått en ekstra motivasjon til å trene ute også på egenhånd, sier Vannebo.

Referanser